Contact us now
+1-888-846-1732

Compliance

Compliance Officer en risk manager

Uw onderneming is de afgelopen periode hard gegroeid. Zo hard zelfs dat u nu conform de wet (BW2T9) uw jaarverslag moet laten controleren door externe accountant. Uw accountant dringt bij u aan om uw administratieve organisatie en interne beheersing te verbeteren zodat u meer in control bent over de financiële processen en de uiteindelijke verantwoording: het jaarverslag. Tevens door de harde groei moet uw onderneming voldoen aan meer wet- en regelgeving dan voorheen. Uw onderneming wordt blootgesteld aan nieuwe risico’s en u heeft niet de capaciteit of de kennis om deze risico’s op een adequate manier het hoofd te bieden zodanig dat u er wakker van ligt.

Of..

Uw onderneming is de afgelopen jaren hard gegroeid. U heeft uw administratieve organisatie mee laten groeien zodat u ‘ in control’ bent over uw onderneming. Echter u merkt dat u te weinig tijd heeft om interne beheersingsmaatregelen uit te voeren. Daarnaast merkt u ook dat uw medewerkers te weinig aandacht daaraan besteden waardoor er foutjes in uw cijfers terecht zijn gekomen. Tevens door de harde groei moet uw onderneming voldoen aan meer wet- en regelgeving dan voorheen. Uw onderneming wordt blootgesteld aan nieuwe risico’s en u heeft niet de capaciteit of de kennis om deze risico’s op een adequate manier het hoofd te bieden zodanig dat u er wakker van ligt.

In beide gevallen ben ik voor u de oplossing. In onderling overleg kom ik enkele keren per maand langs bij u om vast te stellen of de interne beheersingsmaatregelen zijn uitgevoerd of ik voer de interne beheersingsmaatregelen voor u uit en rapporteer direct aan u wat mijn bevindingen zijn. Ik bespreek de risico’s waaraan uw onderneming wordt blootgesteld en samen stippelen we een weg uit om deze te mitigeren. Ik controleer en bespreek met u de cijfers van de voorbije periode (maand) en verduidelijk de gevolgen voor uw onderneming. Kortom ik zorg ervoor dat u kan doen waar u het best in bent: ondernemen met een gerust hart. Ik zorg ervoor dat u ten alle tijden op de hoogte bent van de risico’s die uw onderneming bedreigen en de financiële situatie. Daarnaast beantwoord ik natuurlijk al uw overige vragen.

In een oriënterend gesprek waarin ik u zal overtuigen van mijn meerwaarde voor uw onderneming komt ook mijn tarief aan bod. U bepaalt of het een uurtarief, dagtarief, maandtarief of vaste prijs wordt. U bepaalt ook de hoogte van mijn tarief doordat u een voorstel doet naar gelang uw wensen en wat u kan of wilt betalen. Mijn tarieven zijn zeer concurrerend omdat mijn doelstelling is om u als ondernemer te ontzorgen en te helpen zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met uw onderneming en de groei daarvan en rijkdom niet mijn doelstelling is.