Contact us now
+1-888-846-1732

Interim

Interim management en projecten

U zoekt een financieel expert voor interim projecten binnen uw onderneming? Uw hoofd administratie kan door persoonlijke omstandigheden een periode niet werken? Een van de controllers van de afdeling Finance & Control is ziek en kan een periode niet werken. U start een nieuw project en zoekt periodieke uitbreiding van uw financiële personeelsbestand om u huidige personeel te ontzien? Door de piekdrukte in uw branche zoekt u tijdelijke versterking voor uw financiële afdeling.

Indien u zich herkent in een van bovenstaande vragen of een soortgelijke situatie neemt u dan contact met mij op. Ik sta altijd klaar voor een tijdelijke uitdaging binnen een organisatie of onderneming. Naar gelang mijn beschikbaarheid sta ik zeer open voor het uitvoeren van interim projecten of het uitvoeren van werkzaamheden op een interim basis.

In een oriënterend gesprek komt ook mijn tarief aan bod. U bepaalt of het een uurtarief, dagtarief, maandtarief of vaste prijs wordt. U bepaalt ook de hoogte van mijn tarief doordat u een voorstel doet naar gelang uw wensen en wat u kan of wilt betalen. Mijn tarieven zijn zeer concurrerend omdat mijn doelstelling is om u als ondernemer te ontzorgen en te helpen zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met uw onderneming en de groei daarvan en rijkdom niet mijn doelstelling is.