Contact us now
+1-888-846-1732

Over mij

foto_verkleij

Mijn naam is Roderik Verkleij. Ik ben Verkleij Solutions in Finance gestart omdat ik waarde wil toevoegen aan ondernemingen en organisaties. Na jarenlang als controlerend en adviserend accountant werkzaam te zijn geweest bij een Big Four accountantskantoor vond ik het tijd voor verandering. Het ondernemerschap en het meedenken met ondernemers om waarde toe te voegen aan ondernemingen hebben er voor gezorgd dat ik deze stap heb gezet.

Gedurende mijn tijd bij een groot internationaal accountantskantoor heb ik veel ervaring opgedaan met administratieve organisaties en interne beheersing. Ik heb bij grote en kleine ondernemingen en organisaties controles verricht en advieswerkzaamheden uitgevoerd waardoor ik ondernemers en ondernemingen kan helpen om zo goed als het kan in control te zijn. Andere deelgebieden waar ik de nodige kennis in heb opgedaan zijn adequaat voeren van financiƫle administraties, jaarrekeningen, management informatie, opstellen van budgetten en cashflowprognose, financiering, voldoen aan wet- en regelgeving, fraude. Kortom ik ben een allround accountant met adviesvaardigheden die uw onderneming graag versterkt op het gebied van administratieve organisatie en interne beheersing.

Na het afronden van het Gemeentelijk Gymnasium te Hilversum ben ik in Amsterdam gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb de doctoraal titel behaald in bedrijfseconomie variant economie en organisatie. Daarna heb ik de titel van registeraccountant behaald aan de Universiteit van Amsterdam en de Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants.

Jarenlang heb ik gehockeyd op het hoogste niveau in Nederland. Deze ervaring en inspanningen als topsporter hebben mij geleerd om resultaatgericht en gemotiveerd te zijn in alles wat ik doe. Ik ben analytisch, pragmatisch en bovenal een verbinder. Als teamsporter heb ik geleerd dat het gezamenlijke doel prevaleert boven het individuele doel. Deze zienswijze sterkt mij in de gedachte dat ik in staat ben om in ondernemingen en organisaties de juiste snaar te raken bij mensen zodat iedereen doordrongen is van het feit dat een adequaat en effectief intern beheersingssysteem uiteindelijk voor iedereen van belang is.